ÖNCELİKLİ GİRİŞ İÇİN YAKA KARTINIZI HEMEN ALIN
KALAN
SÜRE
08-11 Mayıs 2024 İstanbul Fuar Merkezi Takvime ekle 2024-5-8 10:00:00 2024-5-11 17:00:00 Europe/Istanbul IDEX İstanbul 2024 Fuar Tarihi: 08-09-10 Mayıs 2024 Fuar Ziyaret Saatleri: 10:00-18:00 Fuar Tarihi: 11 Mayıs 2024 Fuar Ziyaret Saatleri: 10:00-17:00 İSTANBUL FUAR MERKEZİ DİŞSİAD KONGRE VE KONFERANS ORG. LTD. ŞTİ. [email protected]
IDEX İSTANBUL DÜNYADA FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR!
20 Mart 2023
PAYLAŞ

7-9 Şubat tarihlerinde Dubai’de düzenlenen AEEDC Fuarı’nda IDEX İstanbul standı ziyaretçi akınına uğradı.

25-28 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan IDEX İstanbul Fuarı tanıtımları tüm dünyada yüz binlerce kişi tarafından ilgiyle karşılandı. IDEX İstanbul Fuarı’nın, ağız ve diş sağlığı sektöründeki tedarikçileri ve alıcıları bir araya getiren AEEDC Fuarı’nda yapılan tanıtım ve pazarlama çalışmaları sayesinde uluslararası ziyaretçi ve katılımcılar Mayıs’ta İstanbul rotasını şimdiden oluşturdu. 155’in üzerinde ülkeden 66.000’den fazla ziyaretçiyi ağırlayan AEEDC’te, standı ziyaretçi akınına uğrayan IDEX İstanbul, yabancı firmaların da ilgi odağı haline geldi. 18 yıldır dental sektöre yön veren IDEX İstanbul, 2023 yılında da kendi rekorunu kırmaya hazırlanıyor. 

 

IDEX İstanbul, 23-25 Şubat tarihlerinde Chicago Dental Society Midwinter Fuarı’nda yüzlerce ziyaretçi ağırladı.

Ağız ve diş sağlığı sektörünün en iddialı fuarı IDEX İstanbul tanıtım faaliyetleri tüm dünyada hızla devam ediyor. 23-25 Şubat tarihlerinde Chicago Dental Society tarafından Şikago’da düzenlenen Midwinter Meeting 2023 Fuarı’nda IDEX İstanbul standı, fuar hakkında detaylı bilgi almak isteyen yüzlerce fuar ziyaretçisi ve katılımcısı tarafından ziyaret edildi.
Üç gün süren fuarda, sektöre dair eğitim, özel etkinlikler ve resepsiyonlara katılan 20.000’in
üzerinde ziyaretçi ve katılımcı IDEX Istanbul Fuarı ve alım heyeti programları hakkında bilgilendirildi. IDEX İstanbul standını ziyaret eden Chicago Dental Society Başkanı Michael Durbin ile IDEX İstanbul Fuarı ve Chicago Dental Society arasında ilerleyen süreçlerde olası iş birliklerinin faydaları görüşüldü. IDEX Istanbul standı yoğun ilgi ile Amerikan dental sektöründe de ilgi odağı oldu. 
 
 

Köln’de IDEX İstanbul Fuarı rüzgarları esti!

IDS Fuarı için Köln'e gelen binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi IDEX İstanbul tanıtımları karşıladı. 5 gün süren ve 60’ın üzerinde ülkeden 1.500’ün üzerinde katılımcı firmaya ev sahipliği yapan IDS Fuarı’nda, IDEX İstanbul standı bilgi almak isteyen ziyaretçi ve katılımcılarla Avrupa'da da dikkatleri üzerine çekti. 

5 gün süren fuarda 70.000’in üzerinde ve Almanya dışında pek çok farklı ülkeden ziyaretçiler IDEX İstanbul Fuarı hakkında bilgi aldı. T.C. Köln Başkonsolosu Sayın Turhan KAYA, T.C. Düsseldorf Başkonsolosluğu Ticari Ateşesi Sayın İrem Ekmekçi KONUK, İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adil PELİSTER, Başkan Yardımcımız Sayın Selami Yaman Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Ömer POLAT ve Sayın Fatih UYSAL da standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. 

Dental sektörün en büyük ticaret platformu olarak DİŞSİAD tarafından hayata geçirilen IDEX İstanbul; lider ve ihracatçı firmaları uluslararası alım grupları ile bir araya getirerek uzun soluklu küresel iş anlaşmalarına sahne olacak. Sektörün en prestijli ve lider markalarının yeni nesil teknolojileri ile yer alacağı fuarda, eş zamanlı olarak gerçekleşecek 80’in üzerinde kurs ve sempozyum ile ziyaretçiler güncel gelişmeleri yerinde deneyimleyecek.

Avrupa, Amerika, Orta Doğu ve Afrika’da tanıtım çalışmaları tüm hızıyla devam eden IDEX İstanbul'un sınırlı sayıda kalan stantları için geç kalmadan yerinizi alın. 

4 gün sürecek olan IDEX İstanbul’un 500’ü aşkın firmasının son teknoloji ürünlerini tek çatı altında görmek ve 80’in üzerinde kurs ve sempozyuma katılmak için size özel ücretsiz online biletinizi alarak IDEX İstanbul ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başlayın.

 
İletişime geç